«Кубок героїв ЗСУ»: надрезультативний футбол на «Черкаси-Арена»

24 Липня, 2022

Матч 6-го туру обласного благодійного турніру з футболу «Кубок героїв ЗСУ»

МСК «Дніпро» Черкаси – «Олімп» Кам’янка  3:4 (1:2)

Голи:  А.Кулініч (42), В.Орел (59), М.Авер’янов (69 пен.) – В.Підвисіцький (20, 44), А.Оганесов (65 пен., 89).

Все було класно, по-сімейному затишно, по-футбольному атмосферно, погодка, глядачі, концерт, розіграш призів, вболівальники, загальне фото, забиті голи, майже-майже відчуття свята, але, на жаль, війну не викреслиш і не викинеш…  А буде перемога, і буде Футбол. Всеукраїнський рекорд належить  саме «Черкаси-Арена»:  грали цілісіньку добу у футбол – зіграємо п’ять.!!!

Центральний матч шостого, завершального туру групових змагань, подарував  вболівальникам в Черкасах відразу 7 забитих голів!  А чому відразу 7 голів? Лише 7 – матч першого кола в Кам’янці завершився бойовою нічиєю 4:4.

Команди обережно із розвідки розпочали звітний поєдинок. Першим спокій порушив, пальнувши зі стандарту над хрестовиною воріт приїжджої команди, Олександр Пантелей. Обрізка в центрі дорого коштувала «дніпрянам» – Віталій Підвисіцький результативно завершив швидку контратаку. Черкащани відповіли ударом все того ж Пантелєя (голкіпер «Олімпа» Андрій Лєнчінков блиснув своєю реакцією), а як не «замкнув» дальню стійку Нікіта Пуш?!

І все ж господарі досягли бажаного на 42 хвилині, коли Ярослав Мацюк та Артем Кулініч на двох розрізали захист кам’янчан. Втім, радість була не довгою: перехоплення в центрі поля і нестримний Віталій Підвисіцький, реалізувавши вихід один в один, відновлює статус-кво 1:2.

У перерві матчу за вхідними квитками серед глядачів «Черкаси-Арена» відбувся вже традиційний розіграш лотереї. Щасливчики отримали п’ять патріотичних електрочайників від компанії «Saturn» та клубну атрибутику МСК «Дніпро», а всі кошту від реалізації квитків були перераховані на підтримку ЗСУ.

Після відпочинку команди обмінялися парочкою контрвипадів. Розіграш кутового дозволив МСК «Дніпро» вдруге зрівняти рахунок у грі – першим на м’ячі був В’ячеслав Орел.

В середині другого тайму арбітр матчу вирішив підвищити результативність гри – прорідивши склади команд та призначивши два 11-метрових удари. Почергово штатні пенальтисти Антон Оганесов та Максим Авер’янов впоралися із завданням – 3:3.

Матч котився до нічиї, проте іншої думки був досвідчений Антон Оганесов, який за хвилину до завершення основного часу встановив остаточний рахунок у грі.

На наступних вихідних, 30-31 липня, на нас чекають перші півфінальні поєдинки «Кубку героїв ЗСУ» МСК «Дніпро» – УТК та СК «Базис» – «Олімп».