Володарка суперпризу на грі МСК «Дніпро» – ФК «УТК»: «Виграли те, що саме зараз нам дуже необхідне»

31 Липня, 2022

На «Черкаси-Арені» під час півфінальної гри благодійного турніру з футболу на «Кубок Героїв ЗСУ» серед власників благодійних квитків за підтримки компанії «Saturn» відбувся розіграш призів, де суперприз – холодильник, 5 патріотичних чайників і три клубні вимпели МСК «Дніпро».

Головний приз – холодильник дістався Галині, яка через війну вимушена тимчасово покинути свою домівку у м. Торецьк (Донецька область). Володарка суперпризу каже, що у лотерею ніколи нічого не вигравала, а тут придбала квиток і виграла те, що її родині зараз дуже потрібне.

– З дітьми ми придбали декілька благодійних квитків на гру і особливо не очікували на виграш призів, оскільки раніше ніколи не вигравала у лотерею. Коли оголосили, що наш номер виграв суперприз не повірила, поки не звірилися цифри, – розповідає Галина. – Лот від компанії «Saturn», який мені дістався – це дуже і дуже несподівано, але таке необхідне нам зараз. Загалом хочу подякувати організаторам цього футбольного матчу за створену приємну атмосферу і подарунки дітям, велике спасибі компанії «Saturn» за їхню благодійну діяльність у цей нелегкий час.

Вручення головного призу проводив директор МСК «Дніпро» (Черкаси) Юрій Гончаров.

Зазначимо, що усі зібрані кошти з продажу благодійних квитків будуть перераховані на підтримку Збройних сил України.