У добрих справ дрібниць не буває

14 Жовтня, 2022

Кожна деталь має свою особливість і значення, від якої залежить успішність повернення ветерана війни до мирного життя і, по можливості, до участі у спортивних змаганнях. 

Напередодні Дня захисників і захисниць України вручено спортивне екіпірування двом нашим ветеранам АТО – Вадиму Мазніченку і Сергію Прядці (на знімках – зліва направо), які у спортивно-соціальному та психологічному реабілітаційному центрі для ветеранів війни на базі МСК «Дніпро» (Черкаси) готуватимуться до різноманітних змагань та ігор ветеранів.

Висловлюємо вдячність усім хто вже доєднався до створення на базі МСК «Дніпро» спортивно-соціального та психологічному реабілітаційного центру для ветеранів війни, а саме: депутатам Черкаської міської ради, депутатам Черкаської обласної ради, підприємцям, усім не байдужим і тим хто придбав марки «Героям Слава!», випущених до Дня Черкас (у наявності ще є їх певна кількість).

‼️‼️‼️ Процес створення ЦЕНТРУ триває і потребує ще значних зусиль і фінансування. Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до доброї справи.

Лише об’єднавши спільні зусилля, ми зможемо досягти результату.