Тренера жіночої волейбольної команди МСК «Дніпро» нагороджено медаллю «За сумлінну працю»

8 Березня, 2023

8 березня у Черкаській міській раді відзначили жінок міста Черкаси, які не лише створили надійний тил, але й взяли зброю до рук і разом із чоловіками у зоні бойових дій знищують ворога.

На початку церемонії нагородження до присутніх жінок з вітальним словом звернувся Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко.

Учасницям бойових дій міський голова за вірність військовій присязі, високий рівень професіоналізму, бездоганну службу та зразкове виконання службових обов’язків вручено нагрудні знаки «За мужність і героїзм». Серед них жінки-військовослужбовиці, правоохоронниці, прикордонниці.

Медалями «За сумлінну працю» нагороджено представниць різних галузей Черкас. За багаторічну сумлінну працю, високий рівень професіоналізму, відданість обраній справі, ініціативність та наполегливість відзначили педагогів, комунальниць, працівниць культурної галузі, освітянок, транспортниць, медикинь, спортсменок та волонтерок. Серед нагороджених головний тренер жіночої волейбольної команди МСК «Дніпро» (Черкаси) – Вікторія Малашевська-Дєдкова.