Відео прес-конференції з нагоди вдалого виступу важкоатлетів Черкащини у Кубку України

9 Березня, 2023

Головними дійовими особами прес-конференції, що відбулася на “Черкаси-Арені”, стали президент Федерації важкої атлетики Черкаської області Євген Олійник і бронзовий призер Кубку України Альберт Манжула

Раніше «Черкаський спорт» повідомляв про участь збірної команди Черкаської області (шість атлетів) у Кубку України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок присвяченого Збройним силам України, де у загальнокомандному заліку наша чоловіча збірна стала 14-ою серед 23 обласних команд і м.Київ. У такому ж рейтингу, але серед жіночих збірних команд, черкащанки на 13-му місці.

У ваговій категорії 76 кг Єлизавета Кузьміна зі Сміли виборола золоту медаль. Смілянка була найсильнішою у ривку, поштовху і абсолютній сумі.

Ще одну нагороду – бронзову, для збірної Черкащини виграв Альберт Манжула. Вихованець КДЮСШ «Вікторія» (Черкаси), працівник черкаського МСК «Дніпро» у ваговій категорії 109 кг у ривку, поштовху і абсолютній сумі мав третій результат. Також Альберт Манжула на змаганнях виконав норматив майстра спорту України.