Інтернет-портал «Черкаський спорт» серед найкращих електронних видань (відділ спорту) України

19 Грудня, 2019

Національний олімпійський комітет України визначив найкращих спортивних журналістів, телевізійні та радіокомпанії, газети і журнали, а також електронні ЗМІ 2019-го року.

Підведення підсумків ХІХ Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська» в різних номінаціях відбулося під час засідання Комісії НОК «Преса та комунікації» під головуванням Олега Волкова.

У роботі Комісії взяв участь президент НОК України Сергій Бубка. Він відзначив активну роботу Комісії та тісну співпрацю НОК з мас-медіа.

«Сьогодні особливе значення має підтримка спортивних ЗМІ,  і хотілося б, щоб обсяг спортивного контенту у нашому інформаційному просторі лише збільшувався. Хочу відзначити плідну співпрацю Національного олімпійського комітету з представниками засобів масової інформації. У спортивних журналістах ми бачимо надійних партнерів та однодумців», – підкреслив Сергій Бубка.

Метою Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська» є визначення найкращих представників мас-медіа з популяризації олімпійських ідей та цінностей, висвітлення подій та досягнень в олімпійському русі, різноманітних олімпійських проектів та програм.

Конкурс проводився в два етапи: під час першого – обласні відділення НОК визначали лауреатів в регіонах та направляли роботи переможців обласних конкурсів на Всеукраїнський.

У кожній з десяти номінацій названі по троє найкращих. Другий рік поспіль Комісія НОК «Преса та комунікації» серед  Найкращих електронних видань (відділ спорту) України визначає інтернет-портал «Черкаський спорт».

Більш детальна інформація про найкращих по номінаціях за цим ПОСИЛАННЯМ.

Нагородження лауреатів конкурсу відбудеться в Олімпійському домі в лютому наступного року.