Стартують Invictus Games, де візьмуть участь черкащани Максим Дмитраш і Вадим Мазніченко

9 Вересня, 2023

У Німеччині 9-16 вересня відбудуться Invictus Games Düsseldorf 2023 — міжнародний спортивний захід з адаптивних видів спорту для ветеранів та військовослужбовців серед 21 країн-учасниць. Україна вже вчетверте братиме участь у змаганнях.

Цьогоріч українську збірну на Invictus Games представляють 25 ветеранів та військовослужбовців — бійці, чия воля сильніша за тіло. У складі збірної команди України змагатимуться спортсмени проєкту «Герої», заснованого муніципальним спортивним клубом «Дніпро» Черкаської міської ради, – Вадим Мазніченко та Максим Дмитраш.

Спортсмени збірної України змагатимуться у 10 адаптивних видах спорту: настільному тенісі, легкій атлетиці (бігу, стрибках в довжину, штовханні ядра та метанні диску), пауерліфтингу, веслуванні на тренажерах, стрільбі з лука, велоспорті, плаванні, баскетболі та регбі на візках і волейболі сидячи.

Пряму трансляцію з Invictus Games 2023 у Дюссельдорфі дивіться на сайті Суспільне Спорт: https://suspilne.media/sport/. Супутниковий телеканал Суспільне Спорт транслюватимуть змагання з 10 вересня з 10:00, а місцеві телеканали Суспільне Мовлення — починаючи з 22:00.