У черговий змагальний день на Invictus Games у черкащан ще одна нагорода

12 Вересня, 2023

У Німеччині тривають Invictus Games Düsseldorf 2023 – міжнародний спортивний захід з адаптивних видів спорту для ветеранів та військовослужбовців серед 21 країн-учасниць.

Черкащину у складі збірної команди України у Дюссельдорфі предсталяють учасники проєкту «Герої», заснованого МСК «Дніпро» (Черкаси), Вадим Мазніченко і Максим Дмитраш.

У черговий день змагань, 12 вересня, черкащани змагалися у веслуванні на тренажерах. А ще Максим Дмитраш у складі збірної України взяв участь у баскетбольних матчах на візках.

Спочатку у веслуванні на тренажерах в категорії IR3 за перемогу змагався Вадим Мазніченко. Наш земляк фінішував з результатом 953 сьомим, поза медальним заліком, але те, як Вадим викладався, було просто надзвичайно.

Максим Дмитраш виступав у веслуванні на тренажері на одну хвилину у відкритій категорії IR6, де з результатом 382 фінішував на другому місці. Таким чином у Максима це вже друге срібло у Invictus Games.

12 вересня збірна команда України з баскетболу на візках, до складу якої входить Максим Дмитраш, провела три зустрічі, де перемогла Канаду – 7:4 і поступилася англійцям  – 10:16 та об’єднаній команді націй – 8:12.

Середа, 13 вересня

11.00 – 13.00.

Баскетбол (Веніамін Бондарчук, Олександр Будько, Ігор Дерман, Максим Дмитраш, Микола Заріцький, Максим Зубов, Семен Лагун, Павло Лучків, Олександр Маковей, Дмитро Полов“ян, Олександр Пономарьов, Богдан Яроцький)

16.00 – 22.30.

Плавання (Олександр Будько, Назар Вознюк, Володимир Гера, Ігор Дерман, Олег Должок, Євгеній Кірейонок, Іван Молдун, Юлія Паєвська, Олександр Пономарьов, Юлія Шевчук)

та настільний теніс (Володимир Гера, Дмитро Козак, Павло Лучків, Вадим Мазніченко, Олександр Пономарьов)

Четвер, 14 вересня

09.00 – 17.00.

Волейбол (Веніамін Бондарчук, Максим Дмитраш, Олег Должок, Микола Заріцький, Максим Зубов, Євгеній Кірейонок, Семен Лагун, Вадим Мазніченко, Олександр Маковей, Іван Молдун, Олександр Пономарьов, Володимир Товкис, Богдан Яроцький)

П’ятниця, 15 вересня

10.00 – 14.00.

Велоспорт (Ярина Аліманова, Веніамін Бондарчук)

17.00 – 21.30.

Стрільба з лука (Володимир Гера, Максим Зубов, Костянтин Кобиляну, Павло Лучків, Вадим Мазніченко, Іван Молдун, Юлія Паєвська, Дмитро Полов’ян, Володимир Товкис, Юлія Шевчук)

та волейбол (Веніамін Бондарчук, Максим Дмитраш, Олег Должок, Микола Заріцький, Максим Зубов, Євгеній Кірейонок, Семен Лагун, Вадим Мазніченко, Олександр Маковей, Іван Молдун, Олександр Пономарьов, Володимир Товкис, Богдан Яроцький)

Субота, 16 вересня

21.00 – 22.00. Церемонія закриття