Усі переможці обласної Спартакіади серед держслужбовців та посадових осіб місцевого самоврядування

16 Жовтня, 2023

14 жовтня в м. Городище на спортивній базі спортивного комплексу «Колос» відбулися змагання фіналу обласної Спартакіади серед держслужбовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Відповідно до Положення про проведення Всеукраїнської Спартакіади серед держслужбовців та посадових осіб місцевого самоврядування, програма передбачала змагання з волейболу, футзалу, настільного тенісу, шашок та шахів.

До змагань фіналу обласної Спартакіади долучились збірні команди Золотоніського, Звенигородського, Черкаського, Уманського районів та збірна команда м. Черкаси.

Проведення змагань відповідно до вимог правил з видів спорту, можливість учасникам показати високі спортивні результати стало можливим завдячуючи відмінно підготовленому до змагань   спортивному комплексу «Колос»

За підсумками змагань переможцями стали з настільного тенісу Вікторія Сушкета ( Уманський) та Віталій Запорожець ( м. Черкаси), з шашок Олена Мірошніченко ( Золотоніський) та Дмитро Поліщук ( Звенигородський ), з шахів Валентина Жало ( Золотоніський) та Олексій Григор’єв ( м. Черкаси), у змаганнях з футзалу та волейболу у фінальних іграх у протистоянні з представниками Звенигородчини перемоги вибороли представники м. Черкаси.

Переможці  нагороджені грамотами управління у справах сім’ї, моді та спорту облдержадміністації та обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», медалями  та нагородною атрибутикою Відділення НОК України у Черкаській області, призери змагань – грамотами та медалями.

За підсумками загальнокомандної першості, грамоти та Кубки отримали команда міста Черкаси, яка стала переможцем Спартакіади , за друге місце команда Звенигородського району, за третє місце команда Золотоніського району.