У соціальному проєкті МСК «Дніпро» – «Чемпіони по життю» беруть участь близько 60 дітей

29 Жовтня, 2023

На початку 2021 року за ініціативи муніципального спортивного клубу «Дніпро» (Черкаси) створено соціальний проєкт «Чемпіони по життю».

З того часу у дітей з різними особливостями здоров’я з’явилася можливість на спортивній базі клубу під керівництвом тренерів Богдана Кулинича, Наталії Кулинич, Тетяни Король та Михайла Якуніна брати участь у заняттях та покращувати свій фізичний і психологічний стан

Тренер «Чемпіонів по життю» Наталія Кулинич у коментарі прес-службі муніципального спортивного клубу розповіла скільки дітей зараз займаються у рамках цього соціального проєкту та наскільки це важливо для учасників тренувань:

– Займатися фізичними вправами важливо в будь-якому віці. Ті дітки, які у нас займаються,  крім фізичного розвитку, ще вчаться комунікації в колективі та спілкуванню, самостійно володіти своїми здібностями, керувати емоціями і виходити з «зони комфорту» через фізичне навантаження.

На даний час в нас займається близько 60 дітей. Звісно регулярні тренування обов’язково дають результат. І скажу, це дуже важливо та круто бачити результат роботи нашого колективу. Ми не зупиняємося на досягнутому, а постійно продовжуємо працювати на результат, зміцнюючи вже досягнуті вміння, навички та здібності.