МСК «Дніпро» долучився до масштабних учнівських змагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч»

12 Лютого, 2024

Днями у спорткомплексі «Сокіл» відбувся один з етапів змагань з волейболу. Перед матчем волейболістки МСК «Дніпро» провели для учениць Черкаської ЗОШ №10 розминку та короткий майстер-клас.

На матчі були присутні й підтримали юних волейболісток начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець та його заступник Олександр Шамрай, заступниця черкаського міського голови Анастасія Чубіна та директор департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов, президент федерації волейболу Черкащини Сергій Гнатенко, директор МСК «Дніпро» Юрій Гончаров, головний тренер чоловічої волейбольної команди МСК «Дніпро» Сергій Гуменюк та головний тренер футзальної команди Богдан Кулинич який є амбасадором проєкту в Черкаській області.

Окрім того, Анастасія Чубіна від імені міського голови Анатолія Бондаренка відзначила Сергія Гуменюка (майстра спорту України з волейболу, семиразового чемпіона України, екс гравця збірної України) за сумлінну працю та здобуття командою численних перемог у Вищій лізі чемпіонату та Кубку України.

МСК «Дніпро» і надалі буде всіляко підтримувати учасників «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» оскільки філософією клубу є розвиток та виховання юних спортсменів нашого регіону і популяризації спорту серед молоді!