Спортивні луки для стрільби від меценатів для ветеранів війни Центру реабілітації МСК «Дніпро»

2 Квітня, 2024

Серед різних видів адаптивних видів спорту, якими ветерани війни займаються у Центрі реабілітації військових та членів їхніх родин МСК «Дніпро» (Черкаси), популярністю користується стрільба з луку.

Донедавна для занять був лише один лук, який надавала місцева спортивна школа. Відтепер, завдяки меценатам із ТОВ «Спецметранс» Максиму Яремчуку і Едуарду Стронському, дефіциту із головними аксесуарами для стрільби з луку немає.

Днями Максим Яремчук і Едуард Стронський презентували ветеранам війни Центру реабілітації військових три спортивні луки для стрільби та стріли до них.

Також завдяки меценатам із ТОВ «Спецметранс» замовлено коштовний професіональний лук для стрільби для участі у змаганнях серед ветеранів війни. Нагадаємо, що у Центрі реабілітації тренується Вадим Мазніченко –  переможець у складі команди та володар індивідуальної «бронзи» – Invictus Games Düsseldorf 2023 – міжнародного спортивного заходу з адаптивних видів спорту для ветеранів та військовослужбовців. Тоді він був одним з двох учасників змагань, хто стріляв зубами. Його приклад є високою мотивацією для тренувань іншим ветеранам війни.