Богдан Кулинич про участь у міжнародному навчальному тренінгу учасників команд з АМП футболу

14 Травня, 2024

«Черкаський спорт» раніше повідомляв про запрошення представників команди з АПМ футболу черкаського МСК «Дніпро» на міжнародний навчальний тренінг у польському Жешуві, організований фундацією Football is More для тренерів і гравців команд з футболу на милицях для осіб з інвалідністю, у тому числі з ампутаціями кінцівок – АМП футбол (аmputee football).

МСК «Дніпро» на захід  делегував головного тренера команди з АМП футболу Богдана Кулинича та гравця – Дениса Шенгеровського.

Після повернення з Польщі Богдан Кулинич у коментарі клубній прес-службі МСК «Дніпро» поділився своїми враженнями від участі у навчаннях:

– Враження від семінару дуже хороші та позитивні. Під час навчання у нас були лекційні заняття у аудиторії, які проводили представники Football is more Професор, доктор Júrgen Buschmann, проєкт-лідер Hanspeter Rothmund, асистент Cengiz Bicer та тренування на полі під керівництвом тренерів з Chelsea FC  Ellie Carbb, Jordan Clarke і головного тренере збірної команди Польщі з АМП футболу Дмитра Камеко.

Здобуті знання допоможуть нам у підготовці і проведенні тренувального процесу та розвитку АМП футболу в Україні.

Висловлюємо слова вдячності головному тренеру ФК «Покрова Львів АМП футбол» Богдану Мельнику за запрошення долучитися до семінару і особлива подяка партнеру нашого клубу Максиму Яремчуку та компанії ТОВ «Спецметтранс» за постійну підтримку й допомогу.