Черкащанки вибороли «золото» Чемпіонату світу з сучасного танцювального спорту

30 Травня, 2024

Із нагородами Чемпіонату світу з сучасного танцювального спорту повернулися із міста Пула (Хорватія) до Черкас вихованки позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради.

Черкащанки увійшли до складу збірної України і гідно представили рідне місто та Україну у XXII Чемпіонаті Світу з сучасного танцювального спорту за версією International Dance Federation. Масштабна хореографічна подія відбулася днями у місті Пула (Хорватія), де представники 10-ти країн Європи боролися у понад 30 танцювальних стилях та напрямках за звання найкращих.

Неодноразово сходили на п’єдестал пошани, знані не тільки в обласному центрі, а й в Україні, вихованки Народного художнього танцювального колективу «Вікторія» (керівник Вікторія Сухенко). Тож, у соло та дуетах двічі Чемпіонками світу стали: Анна Ігнатко, Софія Буша та Єлизавета Фоміна. «Срібло» і «бронза» хореографічних змагань у Каріни Омельчук, Поліни Старченко, Кіри Овчаренко, Маріанни Гвоздик та Юліани Ласкавої.