Владислав Гарнага: «У Кам’янці зараз жахлива ситуація»

31 Березня, 2020

На Черкащині із 50 інфікованих коронавірусом, 28 – із Кам’янки. Ми поспілкувалися з форвардом МСК «Дніпро» Владиславом Гарнагою, який родом з Кам‘янки. Він розповів про ситуацію в місті та життя в умовах карантину.

«Минулого тижня я переїхав у Черкасах, щоб продовжувати нормальний тренувальний процес.

Коли у Кам’янці з’явився перший хворий я вже був у Черкасах. Зараз там вже 28 інфікованих. У місті заблоковані уси в‘їзди та виїзди, зачинені деякі дороги. На в’їзді до Кам’янки міряють температуру. Зараз там діє комендантська година, на вулицю можна виходити лише з 6:00 до 20:00, опісля не можна виходити на вулицю, взагалі. Нацгвардія їздить містом та намагається контролювати ситуацію.Але на вулиці все одно багато людей. Дуже дивуюсь тому, що люди не можуть дотримуватися карантину. Знайомі кажуть, що деякі навіть компаніями виїжджають на шашлики.

Дуже переживаю за всю цю ситуацію, адже у Кам’янці у мене залишились батьки та дівчина. Вони майже увесь час вдома. Виходять за продуктами раз у кілька днів. Не можу сказати, що влада Кам’янки якось допомагає. Усі люди справляються самостійно. З батьками спілкуюсь кілька разів на день. Постійно моніторю новини в Інтернеті, щоб знати краще про ситуацію. Хочеться, щоб це швидше закінчилось

Зараз живу у брата, в Черкасах. Разом тренуємось та звісно дотримуємось карантину», – розповів нападник.