Зірковий гравець чемпіона Черкащини з футзалу зізнався, скільки заробляє після завершення кар’єри футболіста

3 Квітня, 2020

Колишня зірка «Динамо» (Київ) та збірної України Олександр Алієв, який протягом двох сезонів грав у складі черкаського «Карбона», розповів про свої заробітки. Про це інформує football24.ua

“Зараз не той заробіток, який був раніше, коли я грав у футбол. Але у мене є кенти. Не в тому сенсі, що я прошу у них, а вони мені допомагають. У мене з ними спільні проекти, в яких вони мені допомагають. На цьому я і заробляю. В «Динамо» у мене була конкретна зарплата, а зараз по-різному: може прийти 5 тисяч доларів, а може й 10 тисяч. В середньому від 3 до 6 тисяч доларів в місяць. За комунальні сплачую приблизно сім тисяч гривень на місяць”, – сказав Алієв в ефірі власного YouTube-каналу Кент.

Нагадаємо, Алієв виступав у складі київського Динамо з 2005 по 2010 роки. Згодом, після річного вояжу до московського «Локомотива», ще на два сезони повернувся до складу “біло-синіх”.

Після завершення професіональної кар’єри футболіста, Алієв продовжив грати у аматорських командах. Зокрема у сезонах у сезонах 2018/2019  та 2019/2020 років Олександр захищав кольори черкаської команди «Карбон» у чемпіонаті Черкащини з футзалу. Особливо вдалим був 2020 рік, коли Алієв допоміг «Карбону» виграти чемпіонат області серед команд екстра-ліги.