Черкаське відділення НОК оголосило творчий онлайн конкурс для дітей «Олімпійський прапорець»

21 Квітня, 2020

Черкаське обласне відділення Національного олімпійського комітету України пропонує дітям не нудьгувати на карантині та провести час цікаво і з користю. Для цього оголошує конкурс «Олімпійський прапорець».

Участь у ньому може взяти кожен охочий віком до 10 років. Творців найкращих прапорців відзначать чудовими олімпійськими подарунками: футболками, значками, розмальовками та іншими сувенірами. Збір робіт здійснюватиметься електронним способом та триватиме до 8 травня.

«Діти вже тривалий час перебувають вдома. Ми вирішили організувати для них такий конкурс, який дозволить їм трохи пофантазувати і попрацювати руками. Також для нас важливо нагадати їм про здоровий спосіб життя, про необхідність занять спортом та фізичну активність і в умовах карантину також. Тож чекаємо на роботи діток, а ми відзначимо їх олімпійськими подарунками», – говорить відповідальний секретар відділення Іван Урста.

Умови конкурсу «Олімпійський прапорець»:

–           створити паперовий прапорець,

–           розмалювати чи прикрасити прапорець на тему спорту, здорового способу життя, олімпійських цінностей;

–           сфотографувати олімпійський прапорець;

–           надіслати фото з прапорцем на електронну адресу cherkassy-nok@ukr.net, обов’язково вказати ім’я та прізвище автора роботи, вік дитини та контактний телефон батьків;

–           чекати на результати конкурсу.