На Черкащині стартував фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я»

18 Травня, 2020

Упродовж тижня, з 18 до 22 травня, на Черкащині триватиме фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я».

Кожен охочий може стати учасником цієї руханки щодня в онлайн режимі. Організаторами заходу, що проходить в межах проєкту Національного олімпійського комітету України DO like OLYMPIANS, виступили відділення НОК України в Черкаській області, Черкаський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Першою учасницею фестивалю стала Анастасія Ісаєнко – майстер спорту України зі спортивної аеробіки, член збірної команди України, неодноразова чемпіонка України та міжнародних турнірів, учасниця перших Європейських ігор м.Баку (Азербайджан).

Варто відзначити, що заняття спортивною аеробікою корисні для фізичного розвитку дітей. Цей вид активності не тільки допомагає зміцнювати м’язи, але й розвиває почуття ритму, піднімає настрій, змушує активно включатися в роботу наші легені, прискорює потік крові, запускає обмінні процеси в організмі. Користь від постійних аеробних тренувань величезна.

Розпочинається руханка щодня о 10 ранку – за посиланням на платформі ZOOM, а переглянути та виконати її можна й пізніше – за відеозаписом.

Всі бажаючі можуть долучитися до заходу та почати ранок активно. То ж переходьте за посиланням

https://zoom.us/j/99029631904?pwd=N0I5WFJIVUhpSW9lRi9OekVTbDgydz09&status=success&fbclid=IwAR03L5YDpl_iH9Z3EME0zv-0juoed7fWzaCz8VS_XI4dV2wq-utWVpV6G4s

Ідентифікатор конференції: 990 2963 1904

Пароль: 5zBmDb

Джерело: noc-ukr.org