МСК «Дніпро» розгромив київський «Атлет»

28 Червня, 2020

МСК «Дніпро» Черкаси – «Атлет» Київ 6:1 (5:0)
28 червня 2020 р. Чемпіонат України серед аматорських команд. 15 тур. Центральний стадіон м.Черкаси. Без глядачів.
МСК «Дніпро»: Є.Панченко (К.Самойленко, 67), Д.Шурубура, Д.Логвиненко, Є.Онищенко, К.Молоков (К.Дашко, 54),  В.Орел (Б.Вініченко, 58),  А.Сторчоус, В.Чорний, В.Білоус (А.Кулик, 46), М.Авер’янов (С.Нікішов, 75), Я.Савісько. Тренер: І.Столовицький.
Голи: В.Чорний (2, 80), Я.Савісько (3), М.Авер’янов (9), Д.Шурубура (39), А.Сторчоус (43 пен.) – А.Липовий (84 пен.).
На 80 хв. С.Нікішов не реалізував 11-метровий удар – воротар.

Нарешті футбол (хоча і в урізаному безвболівальницькому варіанті) повернувся в Черкаси! Оновлена команда МСК «Дніпро» Черкаси вщент розтрощила свого опонента на Центральному стадіоні.
Долю поєдинку було вирішено в стартовий відтинок матчу.  Перша ж змістовна атака господарів поля призвела до забитого голу – простріл Ярослава Савісько із правого флангу результативно замкнув Вадим Чорний. Через хвилину вже сам Савісько розписався у воротах приїжджої команди.
На 9-ій Максим Авер’янов реалізував вихід один в один – 3:0.
Перед перервою Авер’янов викотив м’яча під удар Денису Шурубурі, а постріл Андрія Сторчоуса з 11-метрової позначки був точним.

Другий тайм фактично став формальністю.
В кінцівці поєдинку суперники обмінялися пробиттям пенальті у ворота свого опонента. Іменинник Станіслав Нікішов не зміг реалізувати у дар з «точки», втім Вадим Чорний був спритнішим на добиванні .
Переліку забитим голам у звітному матчі поклав киянин Андрій Липовий.
У підсумку маємо перемогу підопічних Ігоря Столовицького 6:1 – і це переконливий реванш за поразку від «Атлета» у першому колі чемпіонату України серед аматорських команд.
А вже у найближчу середу на дніпрян чекає нелегкий виїзд до Тростянця.