У новому сезоні Суперліги у «Черкаських Мавп» з’явиться на одного суперника більше

13 Липня, 2020

Стали відомі всі учасники нового сезону української Суперліги Парі-Матч. Елітний дивізіон чемпіонату України поповнила 10-та команда – БК “Тернопіль”.

Федерація баскетболу України прийняла заявку “Тернополя” й включила клуб до складу учасників Суперліги.

Вклавшись у дедлайн подачі заявок на участь у Суперлізі (10 липня), до елітного дивізіону приєднався довгоочікваний представник Заходу України, який за підсумками минулого сезону Вищої ліги показав найкращий результат у Групі 2 Вищої ліги.

Відзначимо, що в елітному дивізіоні чемпіонату України гратиме 10 команд — найбільше за останні 4 сезони. В чемпіонаті 2017/18 та 2018/19 років в Суперлізі виступало 8 команд, у сезоні, що минув, змагалися 9 клубів.

Таким чином, затверджено склад учасників сезону чоловочої Суперліги 2020/21:

Дніпро

Київ-Баскет

Прометей

Хімік

Одеса

Черкаські Мавпи

Миколаїв

Запоріжжя

Харківські Соколи

Тернопіль

Враховуючи тенденцію збільшення кількості хворих на COVID-19, яка спостерігається протягом останнього місяця, та з метою недопущення поширення хвороби серед гравців, тренерського складу та адміністрації клубів, ФБУ просить клуби Суперліги з порозумінням поставитись до ситуації, що склалася, та рекомендує розпочинати підготовку команд до сезону 2019/20 не раніше 25 серпня 2020 року. Крім того, перед початком командних тренувань рекомендовано всім гравцям команди, тренерському складу та адміністрації клубів пройти обов’язкове ПЛР тестування.

Джерело: сайт БК “Черкаські Мавпи”