Головний тренер «Черкаських Мавп» захворів на коронавірус

30 Жовтня, 2020

Спалах коронавірусу протягом останніх тижнів скосив більшість гравців «Черкаських Мавп» та дублюючого складу. Днями COVID-19 виявили у головного тренера Максима Міхельсона.

За повідомленням сайту БК «Черкаські Мавпи» нині керманич команди перебуває на карантині, втім онлайн слідкує за тренувальним процесом.

Тренер розповів, як почувається:

– Якщо чесно, самопочуття жахливе. Четвертий день висока температура. Все тiло ломить, кашель розриває груди, слабкiсть. Тепер розумію наших хлопців і дуже їм вдячний за те, що вони відразу після цієї хвороби виходили на майданчик і допомагали команді, коли це було дуже потрібно. Це варте поваги! Не уявляю, якби мені довелося вийти на майданчик сьогоднi, або навiть через тиждень – це було б дуже непросто.

Стосовно мого повернення, складно зрозуміти, коли це буде. Як ми могли пересвідчитися на команді, у всіх коронавірусна хвороба проходить по-різному. Хтось вже через тиждень мав негативний тест і повернувся до роботи, а інші довше. Сергій Попов вже третій тиждень отримує позитивний тест, хоча почуває себе нормально.