«Черкаські Мавпи» на домашньому майданчику здолали БК «Одеса» – 71:62

15 Січня, 2021

15 січня черкаські баскетболісти провели свій другий матч у нинішньому році і не у простому матчі переграли команду з Південної Пальмири  

 В першій десятихвилинці, майже ввесь час, Мавпи впевнено вели в рахунку. Одесі було дуже важко зупинити Дмитра Скапінцева, який, досить легко, здобув свої 10 очок. Але вже під кінець першої чверті, влучний триочковий кидок Новікова, змінив лідера. Таким чином, перша чверть залишилась за Одесою.

Друга чверть видалась не дуже результативною для обох команд. На початку другої чверті Мавпи взяли невелику перевагу в рахунку. Цю перевагу відіграти було не просто для Одеси, але за 2 хвилини до кінця, Одесі таки вдалось зрівнятися в рахунку. Та лише одного тайм-ауту було достатньо для Мавп, щоб взяти перевагу знову “у свої руки”. Друга чверть була завершена перемогою для Черкаських Мавп.

У третій чверті Мавпи, досить, гідно грали як в захисті, так і в нападі. За 3 хвилини до кінця Мавпи вже мали впевнену перевагу у 10 очок. Та все ж, одеситам до кінця чверті вдалось зменшити перевагу в рахунку до мінімуму, завдяки трьом підряд триочковим від Дениса Носкова.

Запекла боротьба продовжилась і в останній чверті матчу. Половину часу команди грали на рівних. На останніх чотирьох хвилинах, Мавпи почали вириватись в лідери. І вже до фінальної сирени не відпускали своє лідерство. Гра була завершена з рахунком 71:62, на користь Черкаських Мавп.

Наступна гра Черкаських Мавп, також, відбудеться у Черкассах. Черкаські Мавпи прийматимуть Хімік. Початок гри о 16:00.

 

Джерело: сайт БК «Черкаські Мавпи»