28 лютого «Черкаські Мавпи» дома грають з БК «Запоріжжя»

28 Лютого, 2021

Черговий матч черкаської команди у присутності глядачів відбудеться в СК «Будівельник». Початок о 16:00. Онлайн: mavpabasket.com, Обозреватель, YouTube, ВІККА (запис)

Після феєричної перемоги над “Прометеєм” “Черкаські Мавпи” вдруге поспіль зіграють вдома. Гра з командою з Кам’янського ознаменувалася поверненнячм уболівальників і це одразу позначилося на рівні баскетболу та атмосфері у СК “Будівельник”.

26 лютого “Черкаські Мавпи” здобули одну із знакових перемог у цьому сезоні. Більше ніж рік вболівальники не могли потрапити на трибуни, втім 26 лютого це сталося. У рідних стінах, під акомпанемент власних барабанів та закликів фанів “Черкаські Мавпи” провели потужний матч із “Прометеєм”. Протягом усієї гри підопічні Максима Міхельсона лідирували і втримали свою перемогу.

Слід відзначити дебют у складі “Мавп” двох новачків – Кемерона Янга і Аарона Вільямса. Янг вже у першій грі був одним із кращих на майданчику і здобув 15 очок. Це дозволило команді здобути третю перемогу поспіль.

Зараз черкащани приймають команду із ще більш впевненою серією. “Запоріжжя” вже 8 матчів поспіль перемагає. Востаннє підопічні Валерія Плєханова поступалися ще 17 січня. З того часу запоріжці перегравали усіх своїх суперників і зараз, цілком заслужено, розташувалися на третій сходинці у турнірній таблиці.

Цього сезону “Запоріжжя” двічі долало “Мавп”. І якщо перша гра була простою для “зелених” через обмежений склад черкасців, то у другій обидві команди провели хороший і рівний матч, в якому лиш на останніх секундах команда із “Запоріжжя” здобула перемогу (77:75). Зараз обидві команди на ходу, кожен із клубів демонструє хорошу формі і якість баскетболу.

Очікується цікаве протистояння лідерів обох команд – задня лінія “Запоріжжя” Кеффі-Форчун проти черкаської Джонс-Янг. Форвард “Мавп” Діон Райт проти Мальчевського і Грицака. І найбільш цікавий матчап у передній лінії – Дмитро Скапінцев проти Аурімаса Маяускаса. Кожен із центрових проводить чудовий сезон, тому в очному протистоянні має бути гаряче!

Джерело: сайт БК «Черкаські Мавпи»