Баскетболістки з Черкас літо -2021 почали з перемоги у всеукраїнському турнірі

7 Червня, 2021

Одразу дві команди “Венето-Черкаси” у Хмельницькому взяли участь у Всеукраїнському турнірі з баскетболу пам’яті Андрія Діхтяренка серед дівчат 2006 року народження.

На турнір поїхало два колективи тренерського тандему Олена Фатнєва-Наталія Євтушевська. Всього у турнірі взяло участь шість команд з Хмельницької області, Тернополя та Черкас.

Черкащанки відіграли 6 матчів. Бронзові призерки ВЮБЛ, “Венето-Черкаси-06” потужно відіграла на старті турніру, перегравши команди Нововолинська та Сатаніва. Команад дівчат 2007-го року народження у стикових матчах здолала Тернопіль та поступилася Хмельницькому.

У фіналі зійшлися Венето-Черкаси-06 та Хмельницький. У результативному та напруженому матчі черкащанки здобули переконливу перемогу з рахунком 80:68. У грі за третє місце Венето-Черкаси-07 поступилися Нововолинську.

Наталія Євтушевська, тренерка “Венето-Черкаси”:

“Задоволені виступами на цьому турнірі. Ми тривалий час готувалися після завершення сезону. Турнір сподобався, досить високий рівень команд-учасниць. Тому плануємо і далі брати участь у подібних змаганнях. Відзначу наші команди, дівчата показали класний баскетбол, в них була можливість награтися та показати свої найкращі якості”.

Триває набір дівчат 2010-2014 років народження до команд дівчат Венето-Черкас!