8 грудня «Черкаські Мавпи» дома зустрічаються з южненським БК «Хімік»

8 Грудня, 2019

Матч відбудеться у спортивному комплексі «Будівельник». Початок гри о 14:00. Онлайнтрансляція: Xsport, сайт «Черкаських Мавп»

 

Другий домашній матч за два дні чекає на черкаських уболівальників. В гостях черкащан –  чемпіон України БК “Хімік”. Южненський клуб проведе у нашому місті вже п’ятий поспіль виїзний матч. До того ж, “Хімік” зіграє після болючої поразки від “Київ-Баскета” (56:91), а загальна серія поразок сягає вже трьох матчів. Тому южненці неодмінно будуть мотивованими на цей матч.

З іншого боку – “Мавпи” у хорошому гуморі. Підопічні Максима Міхельсона закрили свої поразки упевненою перемогою над “Одесою” (92:76). Команда гратиме останній матч у рідних стінах цього року. Тому на власному паркеті черкащани прагнутимуть продовжити перемагати.

З “Одесою” свій кращий матч за останні місяці провів Олександр Кольченко. Капітан поступово набирає форму після травми і “насипав” суперникам 5 триочкових. Традиційно у тонусі Райт та Хаджифейзович, котрі прагнуть випробувати на міцність передню лінію “Хіміка”.

Не забуваємо, що у першому колі “Хімік” досить переконливо переграв “Черкаських Мавп”, тому за нашою командою залишився боржок. Можна очікувати, що “Мавпи” вкотре вийдуть на матч із подвійною мотивацією. До того ж, це гра між прямими конкурентами за місця у верхній частині турнірної таблиці. Ставки, як завжди, високі.

За матеріалами сайту БК «Черкаські Мавпи»

Регулярний сезон
КЛУБ В/П ОЧКИ
1. СК “ПРОМЕТЕЙ” (Кам’янське) 9/1 19
2. БК “ДНІПРО” (Дніпрo) 8/2 18
3. БК “ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ” (Черкаси) 6/5 17
4. БК “ХІМІК” (Южне) 6/4 16
5. БК “КИЇВ-БАСКЕТ” (Київ) 6/3 15
6. БК “ОДЕСА” (Одеса) 4/6 14
7. БК “ЗАПОРІЖЖЯ” (Запоріжжя) 3/8 14
8. МБК “МИКОЛАЇВ” (Миколаїв) 3/7 13
9. БК “ХАРКІВСЬКІ СОКОЛИ” (Харків) 1/10 12