Михайла Бродського переобрано президентом Федерації баскетболу України

19 Листопада, 2022

Бродський Михайло Юрійович переобраний на посаді президента Федерації баскетболу на найближчі п’ять років. Це відбулось під час Конгресу ФБУ 18 листопада 2022 року у столичному ПС Венето.

Чинний президент ФБУ був єдиним кандидатом на посаду, кандидатуру якого було винесено вісімнадцятьма федераціями – членами ФБУ. За його переобрання віддали голоси 33 делегати, проти – 0, утрималось – 0. Михайло Бродський очолює ФБУ з 2015 року.

Генеральним секретарем ФБУ обрано Драбіковського Володимира Валентиновича, який продовжить працювати на цій посаді.

Віце-президентами Федерації баскетболу України обрано Валерія Кондратьєва (клубний баскетбол), Сергія Ліщука (дитячий баскетбол) та Миколу Томенка (масовий баскетбол). (Микола Томенко родом з Черкащини – прим. «Черкаський спорт»).

Михайло Бродський та Олександр Волков увійшли до списку членів НОК України

Також затверджено чисельний та персональний склад Виконавчого комітету ФБУ (всього 18 осіб):

Президент ФБУ Бродський М.Ю.,

Генеральний секретар ФБУ Драбіковський В.В.,

Віце-президенти Кондратьєв В.В., Ліщук С.В., Томенко М.В.,

Головаа Опікунської Ради Колобов Ю.В.,

Почесний президент ФБУ Волков О.А.,

члени Виконавчого комітету ФБУ: Шабанова Л.О., Подковиров А.А., Зубрицький Я.Я, Назаренко С.М., Пустовойтенко В.В., Чебишев С.С., Нагорний О.І., Елькінсон В.А., Раєвський О.А, Рижик Б.Р., Вугельман П.В.

Окрім обрання органів управління ФБУ під час Конгресу ФБУ відбулось слухання звіту про роботу ФБУ та звіту Ревізійної комісії ФБУ за період 2018-2022рр, а також затверджено зміни та доповнення до статуту ФБУ.

Джерело: сайт ФБУ