Черкаські баскетболістки команди «Венето-Черкаси-06» у IV турі ВЮБЛ України здобули 3 перемоги

20 Грудня, 2019

У Вінниці підлеглі Олени Фатнєвої вигравши три зустрічі, зміцнили свої позиції у лідируючій групі турнірної таблиці, де серед 12 команд вони на 2 місці.

У 4 турі черкащанки розібралися із командами Бердянська (112:33), Мелітополя (81:35) та “Таврійською Зіркою” (83:59). Завдяки цим успіхам “Венето-Черкаси-06” посідає друге місце у турнірній таблиці, йдучи по сезону з вражаючим показником 8 перемог, 1 поразка.

Олена Фатнєва, головний тренер “Венето-Черкаси-06”:

“Дуже впевнено почали цей сезон. Зараз маємо лише одну поразку. Я задоволена тим, як все складається. У четвертому турі здобули переконливі перемоги, хоча ми і розраховували на це, адже грали із суперниками із нижньої частини турнірної таблиці. Втім виграли ще більш впевнено, ніж очікували. У цьому турі грали п’ятірками, я дала змогу пограти дівчатам, котрі по сезону отримують менше ігрового часу. Щоб вони відчули впевненість впевненість у собі. Вони добре себе проявили.

В цілому по сезону відзначу працьовитість дівчат. Спілкуюся з тренерами інших команд, то вони кажуть, що важко зібрати дівчат на тренування, складно мотивувати. То в нас немає таких проблем. Завжди багато дітей на тренуваннях, систематично працюємо, проводимо спаринги. Нажаль немає можливості працювати у великій залі, але час від часу вдається. У дівчат є бажання грати, є конкуренція в команді. Це добре. Сподіваюся, продовжимо у тому ж дусі й надалі”