В історії з найближчим майбутнім у баскетбольній кар’єрі Михайлюка нова інформація

11 Серпня, 2023

Атакувальний захисник Святослав Михайлюк став ближче до переходу в “Панатінаїкос”, оскільки 2 із 3 команд НБА, які проявляли до нього інтерес, відкликали свої пропозиції за останні два дні, повідомляє Sportal

“Бостон Селтікс” пропонують Михайлюку негарантований контракт, що не влаштовує самого гравця.

“Відсутність новин — теж хороша новина, кажуть в Америці. У випадку з фінальною трансферною ціллю “Панатінаікоса” на новий сезон це ствердження відповідає дійсності. Відомо, що Святослав Михайлюк – це останній гравець, якого Дімітріс Яннакопулос хоче підписати для Ергіна Атамана. Сам турецький тренер у своїй вчорашній заяві визнав, що власник готує “трансферну бомбу”.

Михайлюк може закрити позиції легкого форварда та атакувального захисника. На початку літа українець поставив собі за мету залишитися в НБА, але в команді, яка дасть йому гарантований контракт і забезпечить важливу роль. Поки він не знаходить таких варіантів, що наближає його до Європи та “Панатінаїкоса”.

За інформацією джерел Sportal, останнім часом, окрім «Бостон Селтікс», Михайлюком цікавилися ще дві команди НБА (одна з них «Шарлотт Хорнетс»). За минулі два дні вони вийшли з переговорів, і тепер серед претендентів залишився лише “Бостон”. Однак “Селтікс” не готові запропонувати йому гарантований контракт.

26-річний Михайлюк тепер розуміє, що ймовірність залишитися  в НБА на бажаних умовах, стала вкрай низькою. У найближчі кілька днів (максимум до 15 серпня) Святослав, скоріш за все, зробить хід, на який чекають у «Панатінаїкосі». Він повідомить свого агента, що остаточно концентрується на варіантах в Європі. При цьому “Панатінаїкос” вже виконав належну підготовчу роботу, щоб надіслати офіційну пропозицію і підписати Михайлюка”, – стверджується в матеріалі Sportal.

Джерело: basket.com.ua