«Київ-Баскет» виявився сильнішим за «Черкаські Мавпи»

8 Лютого, 2020

Кияни лідирували більшу частину матчу, проте гості зуміли зібратися та оформити ривок наприкінці гри, якого, проте, виявилося недостатньо задля перемоги.

Бігмен Київ-Баскету Владислав Коренюк виграв стартове вкидання і вже за 20 секунд власноруч данком відкрив рахунок в матчі. Після цього Павлов додав ще два, проте гості з таким ходом подій на паркеті були не згодні. Попов, Беліков та Райт дуже швидко зуміли відігратися і вийти вперед на 7 балів. Перевагу команда Максима Міхельсона змогла втримати і до завершення періоду, хоча і різниця стала дещо меншою – 25:27.

Другий період розпочався з активностей від Черкаських Мавп, які зусиллями Сергеєва та Конєва знову зробили для своєї команди мінімальний відрив у рахунку, проте дуже швидко Хілл та Петров сусідів по турнірці наздогнали і вийшли вперед. Після цього декілька хвилин на паркеті тривали так звані качелі: кожна з команд по черзі виходила вперед у рахунку, проте заробити принаймні декілька очок гандикапу нікому не вдавалося. Лише за дві хвилини до завершення першої половини матчу Богдан Близнюк майже власноруч все ж організував відрив для свого клубу – 56:46.

В третій чверті команда Максима Міхельсона намагалася додати в роботі на обох кінцях майданчику, проте наздогнати суперника в клубу з Черкас не виходило, на всі вдалі дії черкасців господарі паркету відповідали не менш вдалими своїми.

Проте, на заключних хвилинах гості все ж зуміли відродити інтригу: зусиллями повернувшогося до великого баскетболу Олександра Кобця, який пропустив рік через травму, та іншого вихованця Мавп – Івана Ткаченко,  гості зуміли скоротити різницю лише до 4 балів за 36 секунд до завершення гри, проте господарі зуміли вистояти – 95:87 перемога Київ-Баскету.

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. Суперліга Парі-Матч. Регулярний чемпіонат

7 лютого. Київ. ПС Венето

Київ-Баскет – Черкаські Мавпи 95:87 (25:27, 31:19, 20:17,19:24 )

Київ-Баскет: Коренюк 6, Павлов 8, Шеферд 11, Хілл 12 + 7 підбирань, Кондраков 3, Петров 13, Близнюк 15 + 7 підбирань + 5 передач, Заєць 0, Крутоус 11, Классен 14, Пустозвонов 2.

Черкаські Мавпи: Райт 14 + 7 підбирань, Хаджифейзович 1, Беліков 12, Конєв 4, Скапінцев 7 + 6 підбирань, Кольченко 9, Ткаченко 16 + 6 підбирань, Ейрінгтон 5 + 5 передач, Попов 10, Кобець 6, Сергеєв 3.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ СУПЕРЛІГИ тут

Джерело: fbu.ua