«Черкаські Мавпи» 14 лютого дома зустрічаються з БК «Запоріжжя»

14 Лютого, 2020

Матч баскетбольної Суперліги відбудеться у черкаському СК «Будівельник». Початок о 18:30

“Черкаські Мавпи” повертаються на домашній паркет після трьох виїзних матчів поспіль. У цьому турне підопічні Максима Міхельсона відіграли достатньо продуктивно, здобувши дві перемоги над “Хіміком” та “Одесою”. В останньому матчі з боєм поступилися “Київ-Баскету”.

“Запоріжжя” їде до Черкас не в найкращому гумору. Колектив Валерія Плєханова проводить серію із трьох поразок поспіль (“Дніпро”, “Хімік”, “Одеса”). Як результат, запорізька команда залишається на сьомій сходинці, але “Миколаїв”, який іде 8-м, впритул наблизився.

Втім “Запоріжжя” цього сезону є вкрай незручним суперником для “Черкаських Мавп”. В обох зустрічах цього сезону команда Валерія Плєханова перемагала “Мавп”. Така неприємна статистика має стати додатковою мотивацією для черкаських баскетболістів, котрі вдома хочуть подарувати своїм уболівальникам перемогу.

Відзначимо, що “Запоріжжя” діє не зовсім переконливою виїхною командою. Поза межами домашнього майданчика запорізьці виграли рази в 11-ти матчах. Це третій гірший показник у чемпіонаті. “Мавпи” ж вдома традиційно більш потужні. Відзначимо і повернення до складу Олександра Кобця, котрий вже зіграв із “Київ-Баскетом”, але 14-го лютого дебютує у Черкасах!

Турнірна таблиця ТУТ

Джерело: сайт БК «Черкаські Мавпи»