29 лютого ”Черкаські Мавпи” гратимуть в Миколаєві

28 Лютого, 2020

Це буде перший матч черкаської команди після перерви в чемпіонаті через поєдинки національних збірних у кваліфікації ЄвроБаскета.
У продовж останніх кількох тижнів “Черкаські Мавпи” лихоманить серія травм. Остання з них найдошкульніша – відсутність Дмитра Скапінцева, який через проблему з гомілкостопом пропустить близько двох місяців.
Олександр Кольченко та Олександр Кобець працюють за індивідуальною програмою і вже в найближчий час можуть повернитися у загальну групу. У Кобця була робота в тренажерному залі. За індивідуальною програмою працював і Кольченко, капітан відпрацьовував кидкові вправи.
Решта гравців проводили тренування під проводом Максима Міхельсона, який, разом з Іваном Ткаченком, повернувся з табору збірної України. За словами наставника черкащан до Миколаєва довелося поїхати урізаним складом. Але попри це, останній період дозаявок, який в українській Суперлізі Парі-Матч фінішує цього тижня, він не збирається проводити на селекційному ринку.
«Ми закрили питання по ростеру поверненням Кобця в команду. Зараз говорити про якісь зміну не слід. Так, нам не вистачає гравця у позицію п’ятого номера, і ми розуміємо, що Скапінцев вибув на два місяці. Якби у нас була можливість замінити його на ці два місяці якимось українським гравцем ми б могли цим скористатися, але на ринку немає хороших центрових з українським паспортом», – говорить тренер.
За словами наставника черкащан, він очікує непростий виїзд у Миколаїв. На цьому наголошує і форвард “Мавп”, – Володимир Конєв. – За його словами, у найближчому матчі багато що залежатиме від того, як його команда впорається із нейтралізацією Квентіна Петерсона.
Турнірна таблиця чоловічої баскетбольної суперліги ТУТ
Джерело: fbu.ua