ФК «Родень» (Канів): холодний душ на старті змагань

6 Липня, 2020

Повним фіаско завершився перший матч чемпіонату Черкаської області з футболу для гравців ФК «Родень», який канівська команда проводила 4 липня в Золотоноші з місцевим «Златокраєм -2017».

За інформацією офіційного сайту ФК «Родень» (Канів), не зумівши з різних причин залучити до гри чотирьох ключових гравців, канівці зазнали нищівної поразки з рахунком 0:8, пропустивши в свої ворота по чотири м’ячі в кожному таймі. Позитиву в даній ситуації додає лиш той факт, що в цьому за команду «Родень» дебютували відразу чотири гравці, яким ще не так давно виповнилося по 16 років. Якщо говорити про події на полі, то гра почалася з позиційних атак золотонісців. «Родень» свідомо віддав ініціативу і організовано оборонявся, сподіваючись піймати господарів на контратаках. Ця тактика успішно працювала до двадцятої хвилини матчу. А потім «Златокрай-2017» відкрив рахунок після розіграшу стандартного положення, скориставшись помилкою гостей при захисті власних воріт. Не встигнувши оговтатись, канівські футболісти отримали ще один гол в свої ворота після недолугої спроби центрального захисника розпочати атаку своєї команди. Потім груба гра в своєму карному майданчику та гра рукою – два пенальті- два голи і рахунок став 4:0 на користь «Златокраю».

В другому таймі за команду «Родень» на полі один за одним почали з’являтися молоді гравці, які виходили на заміну своїм, фізично не зовсім підготовленим колегам. Проте досвід господарів мав явну перевагу над молодістю гостей і рахунок 8:0 на користь «Златокраю-2017» цілком об’єктивно зафіксував перевагу однієї команди над іншою.

Футболістам ФК «Родень» ніяк не можна дорікнути у відсутності старання та бажанні боротися, але команда явно потребує підсилення складу більш досвідченішими та вмілішими гравцями. Тому ФК «Родень» не потрібно «посипати голову попелом», а якомога швидше вирішити всі організаційні питання, підсилити свій склад і йти вперед, не зважаючи на всі перепони.

Наступний свій матч ФК «Родень» проведе 11 липня на своєму стадіоні з командою ФК «УТК» (Паланка, Уманський р-н).