Кам’янський «Олімп» дома переграв футболістів кочубіївського «Базиса»

2 Серпня, 2020

Футбол. Чемпіонат області. Вища ліга.01.08.2020р.р. ФК «Олімп» (Кам’янка) – СК «Базис» (Кочубіївка) – 3:1 (1:1). Голи: Ординський ’13  –  Дюжев ’14(аг), Оганесов ’53, Карамалак ’78.

В черговому турі до Кам’янки завітав один із претендентів на золоті медалі СК «Базис» із Кочубіївки. Гра вийшла цікавою та безкомпромісною, маса голів та гольових моментів. Кам’янчани вже на 5-й хвилині мали нагоду відкрити рахунок, Карамалак пасом врозріз вивів Підвисіцького сам на сам, але Віталій влучає в голкіпера. На 13-й хвилині Левенець фолить майже на лінії карного майданчика, арбітр призначає штрафний удар, котрий Ординський виконує бездоганно пробиваючи в правий верхній кут воріт -0:1. За хвилину олімпійці не без допомоги гостей зрівнюють рахунок, на правому фланзі Підвисіцький обігрується з Гарнагою в «стінку», Віталій прострілює на Оганесова, але Антона випереджає Дюжев, котрий зрізає м’яч у власні ворота -1:1. На 19-й хвилині Підвисіцький небезпечно пробивав метрів з 17-ти, але пролетів повз ліву стійку.

На початку другого тайму кам’янчани вийшли вперед, гол став результатом активних дій Підвисіцького, який протиснувся через редути захисників та в оточенні трьох захисників зумів віддати пас на Оганесова, котрий з напівоберту забиває у порожній лівий кут воріт -2:1. На 70-й хвилині Мудріцький фолить в штрафному майданчику на гравці «Базиса», Сергій Цибулько призначає пенальті. Вирок виконує Сергій Мачульський, але Мудріцький грає по м’ячу та парирує удар. За чотири хвилини арбітр вже призначає пенальті у ворота «Базиса» за фол на Оганесову, Антон марнує нагоду відзначитися пробиваючи мимо воріт. І все ж таки на 78-й хвилині «Олімп» відзначається втретє, Оганесов з правого флангу вирізає пас на Карамалака на лінію штрафної, але Андрій Дюжов перехоплює м’яч, але Карамалак обкрадає останнього та пробиває повз кіпера в дальній кут воріт -3:1. На 83-й хвилині матчу Ординський ледь не привіз гол в свої ворота, невдалий пас назад на Мачульського, м’яч потрапляє до Козубенка, Олександр пробиває, але сейв голкіпера рятує «Базис» від чергового пропущеного голу. А на 90-й хвилині все той же Ординський повинен був забивати, але його удар прийняла на себе поперечка.

Джерело: сторінка ФК «Олімп» у Фейсбуці