Об’єднаний професіональний футбольний клуб «Черкащина» (Черкащина) хоче змінити назву

14 Вересня, 2020

«Черкаському спорту» з власних джерел стало відомо, що «Об’єднаний професіональний футбольний клуб міста Черкаси та об’єднаних територіальних громад Черкаської області «Черкащина» має бажання перейменуватися на «Зоря-Академія» (ОТГ Білозір’я)

Остаточно питання про зміну назви команди з Черкаської області, що грає у чемпіонаті України з футболу серед команд другої ліги, має вирішитися наприкінці вересня цього року.

Достеменно не відомо, що стало причиною бажання змінити назву. Але є цікавий факт – “Черкащина” крайній раз перемагала в офіційному матчі на професіональному рівні аж 22 серпня 2019 року. Після цього команда 26 поєдинків програла і чотири рази зіграла внічию. У тридцятому безвиграшному матчі “Черкащина” зіграла внічию з черкаським МСК “Дніпро”.

До речі, така невтішна серія ігор “Черкащини” – є антирекордом за всю історію виступів черкаських команд у змагання серед команд майстрів та професіональних змаганнях.  Можливо цей факт і спонукав до зміни назви. Може хоча б це чимось допоможе ….