Футбол. Чемпіонат України. Перша ліга. U-19. «Кривбас» (Кривий Ріг) – МСК «Дніпро» (Черкаси) – 1:4

16 Вересня, 2020

Післяматчевий коментар головного тренера команди Богдана Жало.

16 вересня молодіжний склад футбольного МСК «Дніпро» у черговому турі чемпіонату України з футболу (перша ліга, U-19) на виїзді зустрічався з однолітками з Кривого Рогу.

Після завершення гри враженнями від зустрічі поділився головний тренер дніпрян Богдан Жало:

– До 20 хв. зустрічі була рівна гра, з пропорційним створенням небезпечних моментів. Якщо у нас виникали моменти внаслідок масованих атак, то від суперника загроза для наших воріт була після розіграшу стандартних положень.  На 24 хвивилині Артем Кулініч у правому куті штрафного майданчика суперника заробив штрафний і сам його виконав, влучним обвідним ударом в дев’ятку – 0:1. Наша команда відчула впесненість у своїх діях і на прикінці 1 тайму Краснюк в штрафній суперника обіграв захисника і забив другий м’яч – 0:2.

Відразу на початку 2 тайму 100% гольовий момент втрачає Кулініч. Майже відразу атака у відповідь суперника, штрафний справа, подача у нашу штрафну, яка закінчується тим, що суперник скоротив відставання у рахунку – 1:2. Після цього гра набула дещо нервового характеру. В одній з атак господарів поля м’яч влучив у руку нашого Яцури, за що арбітр призначив у наші ворота пенальті, який впевнено парирував Баккі. Такі дії голкіпера додали впевненості нашим гравцям. Додав свіжості у діях нашої команди вихід на заміну на 69 хвилині Артура Атамася, який організував третій гол у ворота суперника: свіжий Атамась «продавив» захист суперника, після чого м’яч опинився у Меркулова, який наніс удар по воротах – голкіпер криворізців парирував удар, але наш Краснюк був першим на добиванні 1:3. Команда суперника зробила ставку на масовані атаки, а ми налаштувалися на надійний захист з метою впіймати суперника на контратаці. І на 84 хвилині Віскубов по лівому флангу втік від свого опонента, зробив пас на Атамася, після удару якого м’яч влучив у руку суперника – пенальті влучно реалізував Меркулов – 1:4, який і поставив остаточну крапку у зустрічі.