Оптимістичний другий тайм у виконанні футболістів «Дніпра»-U-19 на загальний рахунок зустрічі не вплинув

23 Вересня, 2020

23 вересня молодіжний склад (U-19) футбольної команди в черкаського «Дніпра» у матчі чергового туру чемпіонату України серед команд першої ліги дома зустрічався з «Чорноморцем» з Одеси  

 Для молодіжного складу дніпрян матч проти «Чорноморця» був першим домашнім поєдинком у сезоні 2020/2021 років. До цієї гри наші хлопці підходили у гарному настрої, оскільки у минулому турі на виїзді виграли.

Початок зустрічі більш активніше провели гості, з надією забити швидкий гол. Проте дніпряни вдало зіграли в захисті і у перші 25 хвилин гри лише одного разу дозволили супернику створити гольовий момент, але Баккі парирував складний удар. Зі свого боку могли забивати і господарі зустрічі, але в одному з моментів Краснюку не вистачило кількох сантиметрів, щоб випередити голкіпера одеситів і відкрити рахунок у зустрічі.

Ближче до завершення першого тайму гості активували свої дії і перед перервою зуміли забити гол «у родягальню» – 0:1.

Після перерви присутні на грі глядачі побачили зовсім інший футбол у виконанні «Дніпра»-U-19  – з’явилася командна гра, атаки набули стрункості і взагалі у кращий бік змінився настрій наших гравців. Здавалося ось ось шкіряна куля влетить у ворота одеситів, але у завершальні моменти черкаські футболісти діяли не так рішуче, як того вимагала ситуація. Було кілька моментів коли м’яч у штрафній чорноморців влучав у руку їхніх гравців, але арбітр був далеко від епізодів і не брав на себе сміливість призначати пенальті. Згодом пролунав фінальний свисток рефері зустрічі, який засвідчив, що дніпряни поступилися своєму супернику з мінімальним рахунком.

Богдан Жало (головний тренер команди «Дніпро»-U-19)

– У першому таймі гості діяли більш агресивніше і за рахунок цього досягли успіху. Наша команда віддала інціативу супернику і не виконала установку на цю частину гри. У другому таймі футболісти зробили те, що ми просили їх зробити у перерві зустрічі, – почали грати розкуто і креативніше, що дозволило нам володіти інціативою, але на жаль справа до забитого гола так і не дійшла.