Молодіжний склад (U-19) футбольної команди МСК «Дніпро» впевнено переміг дома. +ФОТО З ГРИ

7 Жовтня, 2020

У рамках 5 туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги (U-19)  дніпряни на головному футбольному полі «Черкаси Арени»  здобули важливу перемогу над «Олімпіком» U-19.

Стартові хвилини зустрічі команди провели на зустрічних курсах. Обмінявшись гострими атаками, господарі зустрічі почали все більше володіти м’ячем і гостювати на половині поля «Олімпіка».

Все частіше гості не встигають за швидкими атаками черкащан і часто їх зупиняють із порушенням правил – наприклад як це сталося на  19 хвилині матчу, коли прохід дніпрянина був зупинений ціною жовтої картки. Згодом господарям зустрічі вже ніхто не зумів завадити провести якісну атаку, яку наш нападник завершував ударом головою, але шкіряна куля пролетіла повз ворота.

Потім була гостра відповідь від гостей, але голкіперу «Дніпра» Андреа Баккі вдається витягнути з «дев’ятки» складний удар.

У середині першого тайму Меркулов після пасу партнера по команді уникає офсайдної пастки та ударом головою переправляє м’яч у сітку воріт кропивницької команди – 1:0.

«Олімпік» маючи на меті повернути паритет у рахунку якнайшвидше пішов вперед, але натомість нападник гостей отримав жовту картку – фол у нападі. До кінця першого тайму «Дніпро» впевнено контролював м’яч і перший тайм завершив на свою користь.

На перших хвилинах другого тайму «дніпряни» після чергової атаки  заробили кутовий удар. Після подачі з кутового прапорця Кулініч подвоїв перевагу своєї команди в рахунку – 2:0. Після цього гості вдаються до більш активних дій у нападі.

Проте дніпряни швидко почали використовувати «дірки» у захисті опонентів і все частіше у них проходять гострі атаки, які дивом не завершувалися взяттям воріт суперника. Намагання «Олімпіка» змінити рахунок на табло зводили нанівець захисна лінія команди і воротар Баккі, який в одному з моментів знову продемонстрував реакцію мангуста, за що отримав оплески від вболівальників.

А на 88 хвилині гри Краснюк мав нагоду довести перевагу «Дніпра» до розгромного рахунку, але не зумів реалізувати пенальті – м’яч після його удару влучив у поперечку воріт.

Згодом пролунав фінальний свисток арбітра зустрічі, який засвідчив домашню перемогу дніпрян з комфортним рахунком – 2:0.

Дмитро Саражин

фото “Черкаський спорт”