Завершальна гра МСК «Дніпро»-U-19 у 2020 р.: із створеними гольовими моментами, але без реалізації

21 Жовтня, 2020

Молодіжному складу дніпрян на домашній арені у рамках чергового туру чемпіонату України з футболу (I ліга, U-19) не вдалося «дотиснути» команду ДЮСШ Херсон і піти на зимові канікули на мажорній ноті

Досить таки нервово команди провели старт зустрічі, де більш гостріше атакували гості. Цікаво, що команда ДЮСШ Херсон на матч проти дніпрян приїхала за день до гри, що свідчило про їхній серйозний настрій. Перші 15 хвилин зустрічі у центрі уваги господарів поля був їхній голкіпер Андреа Баккі, який відзначався надійною грою. А згодом уже партнери нашого воротаря почали грати більш активніше і частіше гостювати на половині поля херсонців. На 24 хвилині зустрічі вже голкіпер ДЮСШ рятує свою команду від неприємностей.

Дніпряни намагаються більше атакувати флангами, а особливо багато роботи у лівого флангу, де активністю відзначається тандем Молоков – Демченко. Щоправда намагалися дніпряни організовувати і через центр, і було багато надій на Кулініча, але в Артема гра не пішла і він був замінений.

У перші 5 хвилин другого тайму МСК «Дніпро» створив три гольові моменти біля воріт суперника. Особливо обнадійливим був вихід сам на сам з херсонським воротарем Краснюка, але захисник зумів наздогнати черкаського гравця і в останню мить вибити м’яч на кутовий. По ходу тренери дніпрян роблять заміни гравців, і ті, що виходять на футбольне поле додають потужності командним діям. Варто відзначити Артура Атамася, який зумів ввести захист суперника у нервове положення. Але справу до забитого гола ніяк не вдавалося довести.

На 80 хвилині гри дніпряни мали 100% нагоду забити такий бажаний гол, але удар з 5 метрів по пустих воротах у Віскубова вийшов по «горобцях». Згодом Краснюку все таки вдається ударом головою переправити шкіряну кулю у сітку воріт суперника, але боковий арбітр вирішив, що було положення поза грою.

Штурм херсонських воріт у завершальні хвилини поєдинку у господарів зустрічі пройшли без забитих голів. У підсумку бойова і дешо прикра для молодих дніпрян нічия – 0:0.