МСК «Дніпро» (Черкаси) на виїзді здобув чергові турнірні очки чемпіонату України з футболу (II ліга)

31 Жовтня, 2020

Маючи перевагу по ходу гри на виїзді у Маріуполі проти ФК «Яруд»,  черкаським футболістам не вистачило усього кілька хвилин, щоб довести матч до перемоги

Перший тайм зустрічі команди завершили без забитих голів. Більше гольових моментів було у черкаської команди. Але те, що не вдалося реалізувати у першій частині зустрічі черкащани втілили у життя на початку 2 тайму, коли забитими голами у ворота господарів зустрічі відзначилися Авер’янов (48 хв.) та Фхакадзе (55 хв.). Зрозуміло, що програючи «Яруд» кинув усі сили на штурм воріт гостей, при цьому даючи дніпрянам проводити контратаки. І їм вдавалося користуватися цими шансами, але справу до забитих голів, на жаль, не змогли.  Помітно було, що деякі черкаські футболісти у зв’язку з молодим віком і, відповідно, відсутністю досвіду, у відповідальні моменти приймали поспішні рішення.  Як не намагався головний тренер черкаської команди Ігор Столовицький мобілізувати своїх підлеглих, зокрема, на захист своїх воріт, але у завершальні 10 хвилин гри господарям зустрічі вдалося зрівняти рахунок – 2:2. Другий м’яч влетів у черкаські ворота вже у компенсований час зустрічі.

У підсумку матч для гостей закінчився внічию, де вони більше заслуговували на перемогу. Хоча при всьому цьому приємно відзначити, що завдяки цій нічиїй МСК «Дніпро» у турнірній таблиці піднявся вверх.