Ігор Столовицький: «Від недограної першої частини чемпіонату залишилося двоякі враження»

1 Грудня, 2020

28 листопада у чемпіонаті України з футболу серед команд другої ліги (група «Б»), де грає МСК «Дніпро» (Черкаси), відбувся завершальний матч

28.11.2020 відбувся перенесений матч 10 туру, у якому зустрічалися «Нікополь» – «Таврія Сімферополь» – 0:2. Це була остання гра у другій лізі цього року. Проте у чемпіонаті згідно календаря матчів у 2020 році у групі «Б» залишилися не зіграними ще вісім поєдинків. Лише три команди провели усі зустрічі. По п’ять команд мають по 10 та по 9 ігор. Серед тих хто не зіграв цього року дві гри і черкаський МСК «Дніпро».

– Через те, що ми не провели ці дві гри – підводити комплексні підсумки виступу нашої  команди у цій частині чемпіонату складно, – зазначив для «Черкаського спорту» головний тренер МСК «Дніпро» Ігор Столовицький. – У крайній офіційній грі цього року дома ми зустрічалися із запорізьким «Металургом». Так ми програли з мінімальним рахунком, але потрібно розуміти, що грали проти досвідченого і сильного суперника з лідируючої  групи нашої турнірної таблиці. При цьому хочу відзначити, що у цій зустрічі наша команд показала змістовну гру, яка давала привід з оптимізмом дивитися на наші дві перенесені гри з «Енергією» дома та «Балканами». Ми з повагою відносимося до цих команд, але у  перенесених матчах з цими командами, які мали б відбутися цього року, розраховували щонайменше взяти 2 або 3 турнірні очки. Те, що ми не дограли першу частину чемпіонату ми залишилися незадоволеними. З іншого боку розуміємо, що обставини – коронавірус, сильніші за нас. То ж від недограної першої частини чемпіонату залишилися двоякі враження.