Вініченко: «Будемо прогресувати і ставати кращими»

2 Листопада, 2019

У день матчу «Черкаський спорт» поспілкувався з капітаном МСК «Дніпро» Богданом Вініченком та розпитав півзахисника про заключну гру з «Рубіконом» та про підсумки осінньої частини чемпіонату.

«На гру з «Рубіконом» ми налаштовуємось як на звичайну гру. Ми будемо намагатися зіграти у свій футбол. Відіграти гарно в обороні та реалізувати свої моменти. Якщо зберемося і зіграємо як команда, то можна розраховувати на позитивний результат, а для нас це лише перемога. Це остання гра, тому хочеться  виграти і піти у відпустку красиво.

Це півріччя завершується. З одного боку ми набрались досвіду, а з іншого – набрали мало очок. Трішки обкатались у аматорському футболу. На мою думку, кожен з хлопців виріс як футболіст і в подальшому ми не будемо стояти на місці, а будемо прогресувати і ставати ще кращими. За цей рік ми «наїлися» футболом, тому треба взяти паузу і відпочити, а вже за кілька тижнів повертатися до тренувань. Тому що нам треба набратися сил, щоб показати кращий рівень у весняній частині чемпіонату», – розповів Богдан.