Футболісти МСК «Дніпро»-U-19 провели перший матч другого кола чемпіонату України

7 Квітня, 2021

Середа, 7 квітня 2021 року. Футбол. Чемпіонат України. Перша ліга. U-19. 8 тур. Білозіря.

МСК «Дніпро»-U-19 – ДЮФК «Атлетик» (Одеса) – 0:3

МСК «Дніпро»-U-19: стартовий склад – Баккі А., Белих Б., Власенко В., Радченко Г., Молоков К., Черненко М., Яцура П., Атамась А., Меркулов Є., Дувняк І., Кулініч А.

На заміні: Клопотенко К., Моргунов В., Недоступ., Котко., Иакаренко Т., Жуковський Р., Мацюк Я.

Головний тренер Богдан Жало.

Сьогодні в рамках 8 туру першої ліги U-19 дублери МСК Дніпро зустрічались з одеським Атлетико.

Уже на перших хвилинах матчу після помилки захисників одесити відкрили рахунок. В свою чергу МСК кинулись відігруватись і перший небезпечний момент біля воріт Атлетико вдалоь створити уже на 9 хвилині, Меркулов після подачі з флангу влучає в поперечку, а уже в наступній атаці вищезгаданий нападник черкащан не замкнув простріл з флангу.

До кінця тайму наша команда не збавляла обертів і раз за разом створювала неюезпечні моменти біля воріт суперника. Під завісу тайму Кулініч після передачі від Черненка пробив в кількох сантиметрах від стійки воріт.

 

Другий тайм МСК Дніпро продовжив тиснути на ворота і уже на 49 хвилині Кулініч вийшов фактично віч-на-віч з голкіпером, але реалізувати свій шанс йому не вдалось. Відповідь одеситів була миттєвою. Нападник Атлетико підібрав м’яч за межами штрафної і пробив в дальній кут.

Черкащани продовжували контролювати м’яч та створювати небезпечні моменти біля воріт суперника, але до голу так і не дійшло. Крапкою в зустрічі став автогол, м’яч від захисника нашої команди пішов за комірець голкіперу.

Матч завершено з рахунком 0:3.