Колишня модель і одна з найкрасивіших жінок-арбітрів розсудить МСК «Дніпро» і ФК «Балкани» – 28.05.2021

27 Травня, 2021

У п’ятницю, 28 травня, у матчі 24 туру чемпіонату України серед команд другої ліги (група «Б») чемпіонату України з футболу дніпрян на «ЧЕРКАСИ-АРЕНІ» проведуть черговий домашній матч з глядачами. Початок о 17:00.

Бригада арбітрів на матч МСК «Дніпро» (Черкаси) – ФК «Балкани» (с. Зоря)

Арбітр: Козорог К.В. (Київська обл.)

Асистенти арбітра: Аврамчук В.О. (Київська обл.), Бамбурак В.Б. (Чернівці)

Четвертий арбітр: Цибулько Є.А. (Черкаська обл.)

Спостерігач арбітражу: Єрмакова О.В. (Полтава)

За інформацією ЗМІ арбітр зустрічі Крістіна Козорог – українська екс-футболістка і футбольний арбітр. Дівчина почала займатися футболом ще в ранньому дитинстві і встигла пограти за команду з Вищої жіночої ліги. Правда через травму їй довелося рано закінчити спортивну кар’єру.

Здавалося б, що нічого незвичайного, але є одне але. Найцікавіше, що Христина брала участь в показах Ukrainian Fashion Week та конкурсі краси «Міс Україна Онлайн». Дівчина встигла побудувати нехай і коротку, але все ж модельну кар’єру. І в той момент, коли більшість панянок зупинили б свій вибір на модельному бізнесі, Христина вирішила зосередитися на рідному футболі. Тому в 2013 році Козорог пішла в школу арбітрів і кілька років судила матчі регіонального та юніорського рівня, а згодом і почала працювати на матчах професіонального рівня.