МСК «Дніпро» у Білозір’ї провів свій заключний контрольний матч в рамках підготовки до нового сезону

21 Липня, 2021

Через складні погодні умови завершальний контрольний матч у літнє міжсезоння проти київського ФК «Атлет» черкаська команда 21 липня змушена була перенести з Черкас у Білозіря на футбольне поле із штучним покриттям.

Суперником МСК «Дніпро», який готується до матчу першого туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги, був київський ФК «Атлет». Минулого сезону кияни грали в аматорському чемпіонаті країни. Було у команди бажання стартувати цього року у другій лізі ПФЛ, але не вдалося пройти атестацію.

Перший тайм зустрічі черкаської команди із столичним «Атлетом» пройшов під акомпанемент дощу.  Проте це не завадило господарям гри вже на старті відкрити рахунок: на 6 хвилині спарингу Максим Черненко майстерно вирізав м’яча на Ярослава Савісько, який головою «замкнув» дальню стійку – 1:0.

У другій половині поєдинку на 67 хвилині Максим Івахно подвоїв перевагу своєї команди, результативно замкнувши фланговий простріл – 2:0.

На 77 хвилині гри киянам під час розіграшу кутового вдалося скоротити відставання у рахунку.

У завершальні хвилини бажання господарів гри збільшити свою перевагу і намагання гостей зрівняти рахунок не мали бажаного успіху.  Таким чином дніпряни перемогли  – 2:1 і готуються вже до офіційних матчів нового сезону.

Через три дні, у неділю, 25 липня, МСК «Дніпро» на «Черкаси-Арені» зіграє перший матч у чемпіонаті України з футболу серед команд другої ліги сезону 2021/2022 років. Суперником черкащан буде АФСК «Київ». Початок гри о 17:00.