Анатолій Бузнік (головний тренер ФК «Лівий берег»): «Думаю, що гра з ФК «ЛНЗ» буде цікавою»

23 Липня, 2021

Головний тренер ФК «Лівий Берег» Анатолій Бузнік, який у 1983 році грав у складі черкаського «Дніпра», поділився зі своєю клубною пресслужбою враженнями від зборів команди і розповів про очікування від старту в змаганнях ПФЛ.

– Анатолію Івановичу, як оціните заключний перед стартом сезону збір команди?

– Тренеру завжди не вистачає часу на підготовку. Проте, варто відзначити, що на зборах попрацювали плідно. Намагалися максимально донести свої ідеї до гравців, щоб у Другій лізі виступати гідно. В цілому задоволені цим періодом підготовки, а також ставленням гравців. Думаю, що з цим багажем футболісти зможуть виконати поставлені на сезон завдання.

– Скільки позицій у команді залишаються проблемними?

– Працюємо для того, щоб закрити всі проблемні позиції. На кожну у нас є кваліфіковані виконавці, які здатні вирішувати поставлені завдання. Головне, награти ігрові зв’язки, донести вимоги. Низка гравців пліч о пліч грали на аматорському рівні, тому вони добре розуміють один одного. Новачкам важливо якомога швидше адаптуватися до стилю гри команди, і вони з кожним днем додають у цьому плані. Кожна гра для нас важлива.

– Як проходитиме підготовка команди до стартового матчу у Другій лізі?

– До першого матчу залишилося декілька днів. Всі дні до гри розплановані завчасно. Все основне заклали у підготовчому періоді на зборах, а зараз важливо все відшліфувати, довести до автоматизму. Важливо підійти до першого матчу з холодною головою та з впевненістю у власних силах.

Зараз команда працює в одноразовому режимі. Перед матчем з ЛНЗ проведемо два теоретичних заняття, а також передігрове тренування у суботу.

Думаю, що гра з ЛНЗ буде цікавою. Це амбітна команда, з хорошими гравцями і кваліфікованим тренером.

– Чи задоволені ви комплектацією команди?

– Тренерський штаб влаштовують ті гравці, які зараз у команді. З цими виконавцями можна вирішувати поставлені завдання. Всі футболісти з нетерпінням очікують на старт сезону. Сподіваємося, що цей сезон буде успішним.

Джерело: fclb.kiev

 Матч першого туру чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги (група “А”) між командами «Лівий берег» (Київ) і ФК «ЛНЗ» (Черкаси) відбудеться 25 липня у столиці України. Початок зустрічі о 18:00.

Відзначимо, що у складі киян грає вихованець канівського футболу Олег Карамушка.