Футболісти МСК «Дніпро»-U-19 з розгромної перемоги почали новий сезон 2021/2022 років. ФОТОЗВІТ

8 Вересня, 2021

7 вересня молодіжна футбольна команда дніпрян у 1 турі чемпіонату України з футболу (1 ліга, U-19) на «Черкаси-Арені» зустрічалася з командою ДЮФК «Олімпік» (Кропивницький)

 Своє велике бажання почати сезон з перемоги, МСК «Дніпро»-U-19 почав демонструвати з перших хвилин гри і вже на 17 хвилині вів у рахунку 4:0 (голи забивали Владислав Настенко, Олег Ратушний і двічі Владислав Фанталін). До завершення тайму команди обмінялися голами забитими з пенальті – у нас хет-трик «оформив» Фанталін, а у гостей  відзначився Оной Окпе Санді – 5:1.

Після перерви черкаські футболісти дещо збавили обороти, але кількість створених гольових моментів біля воріт суперника не зменшилась, але їхня реалізація бажала бути кращою. Відчувалося хвилювання юних черкаських футболістів у відповідальні моменти. У другому таймі господарі поля забили лише два голи, які на рахунку Максима Черненка та Богдана Михальченка. У гостей, як і у першому таймі лише одне влучне попадання (Артем Саргсян).

У підсумку МСК «Дніпро»-U-19 здобув перемогу з рахунком 7:2 і у доброму настрої готується до наступного матчу чемпіонату України.