Максим Драченко виводить «Кизил-Жар СК» до Прем’єр-ліги Казахстану

23 Листопада, 2019

Вихованець черкаського футболу опорний півзахисник «Кизил-Жар СК» Максим Драченко у наступному сезоні виступатиме у Прем’єр-лізі Казахстану

Фінішували змагання Першої ліги Казахстану: чемпіон – «Кизил-Жар СК» із Петропавлівська випередив у турнірній таблиці  каспійський «Актау» та уральський «Аджайик» відповідно на два та три очки.

Максим Драченко протягом сезону стабільно видавав величезний обсяг роботи і немов метроном невпинно ставив ритм грі «Кизил-Жар СК», прекрасно діючи як в руйнуванні, так і в наступі. Український трудяга став автором 13 голів (це другий результат в гонці бомбардирів І ліги) – 5 із яких були забиті із 11-метрової позначки. Він взяв участь у всіх 26 іграх чемпіонату та 5 раз був включений до символічної збірної туру ПФЛК.


символічна збірна Першої ліги сезону 2019 року

Максим Драченко є вихованцем СДЮШОР Черкаси, де його свого часу помітили скаути «Шахтаря» і в 2007 році Максима забрали в академію донецького клубу. У дорослому футболі він дебютував в тому ж 2007 році за «Шахтар-3», після трьох років, проведених в структурі донецького клубу, в 2010-му перейшов в «Олімпік», за який і провів більшість матчів своєї кар’єри. Після семи років виступу за «Олімпік», півзахисник підписав контракт з кропивницькою «Зіркою», а влітку 2018 року перейшов до «Кизил-Жар», де став улюбленцем місцевої публіки.