ЛНЗ припиняє участь в розіграші національного Кубка

1 Грудня, 2021

Кубок України. 1/8 фіналу.
1 грудня. 19:00. Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена»,
«ЛНЗ» (Черкаси) – «Дніпро-1» 0:2 (0:1) 
Головний арбітр: Роман Блавацький (Львів)
Судді на лінії: Віктор Матяш (Донецька область), Віктор Нижник (Вінниця).
Четвертий арбітр: Анатолій Абдула (Харків)
Спостерігач арбітражу: Геннадій Коваленко (Київ)
Директор матчу: Микола Лютий (Запоріжжя)
«ЛНЗ»: Попович, Насонов (Бурлін,63), Тарасенко, Сафонов (кап) (Волков,76), Лопирьонок, Норенков, Тищенко, Долінський (Куксенко,63), Євдокимом, Войцеховський (Замуренко,58), Галенко (Сніжко,76).
Запасні: Панченко, Ярошевич, Бобко, Кошелюк.
Головний тренер: Юрій Бакалов
«Дніпро-1»: Юрчук, Лучкевич, Адамюк, Логінов (кап), Батагов (Дубінчак,58), Ді Франко, Піхальонок (Ігнатенко,58), Когут (Ярмолюк,64), Білл, Чуже (М.Кравченко,79), Русин.
Запасні: Кожокару, Нельсон, Гуцуляк, Джурасек, Довбик.
Головний тренер: Ігор Йовічевіч
Голи: Піхальонок (18), Когут (53)
Попередження: Сафонов (24), Лопирьонок (90).

На кубковий матч проти одного з лідерів Другої ліги тренерський штаб дніпрян провів одразу 10 змін у стартовому складі у порівнянні із переможним розгромом з «Ворсклою», заливши з тих виконавців тільки Піхальонка.

Спортклубівці з перших хвилин окупували карний майданчику суперника по довго розіграючи м’яч. Першим пристрілку повів Піхальонок, який завдав удар зі штрафного низом поруч із стійкою. Невдовзі дніпряни створили і перший гольовий момент – Піхальонок кинув у прорив Русина, але той, вийшовши на побачення із Поповичем не зумів переграти голкіпера, який відбив удар ногою.  Проте на 18-й хвилині Піхальонок зробив різницю у класі, у самотужки здійснивши рейд до лінії карного майданчику, і звідти завдавши невідпорного удару в нижній кут, після чого м’яч від стійкі опинився у воротах. Ще невдовзі після проходу Білла завдавав удар Когут, але цього разу Попович зумів впоратися з ударом дніпрянина.

Номінальні гості продовжили повністю контролювати ситуацію на полі. За весь перший тайм черкащани лише одного разу спробували завдати удар по воротах, але його було заблоковано Лучкевичем. В іншому гра проходила між центральним колом і карним майданчиком «ЛНЗ». Незадовго до перерви можна згадати удар Русина після довгої комбінації, але і тут форварду спортклубівців переграти воротаря не вдалося.

А от на самому початку другого тайму «ЛНЗ», який значно активізувався по перерві, мав відмінну нагоду зрівняти рахунок, але Долинський з кількох метрів пробив головою повз воріт, замикаючи пас Насонова. Проте на це спортклубівці відповіли результативною атакою – Чуже кинув у прорив Лучкевича, передачу якого з правого флангу у дотик замкнув Когут — 2:0 на користь дніпрян!

Досить швидко спортклубівці могли збільшити рахунок до великого, але Русин не реалізував ще один свій вихід сам на сам, знову пробивши у Поповича. У наступному моменті Попович реагує на удар головою Білла, після чого захисники черкащан прийняли на себе ще і удар Чуже. Вже ближче до завершення другого тайму знову міг відзначитися Русин, який замикав пас Лучкевича, проте і цього разу Попович накрив удар форварда на самісінькій лінії воріт.

https://www.scdnipro1.com.ua/