Віктор Пустовіт: «Хочемо показати що наша Україна найкраща і здобути тільки перемогу»

29 Квітня, 2022

30 квітня 2022 року збірна команда України з футболу матчем проти Південної Кореї проведе дебютну гру на XXIV Дефлімпійських іграх, що відбудуться у Бразилії

Раніше «Черкаський спорт» повідомляв, що у складі нашої збірної двоє вихованців черкаського футболу –  Віктор Пустовіт та Богдан Мишенко.

Для проходження адаптації до місцевого клімату та часового поясу і проведення тренувань збірна України до Бразилії прилетіла 24 квітня.

В ексклюзивному коментарі «Черкаському спорту» Віктор Пустовіт розповів як проходила підготовка до чемпіонату та з яким настроєм підходить до змагань:

– На етапі підготовки, що перед цим відбувся в Туреччині, були важкі були тренування, які проходили 2-3 рази на день. Професійні тренера та сильна фізична підготовка, загалом наші тренування проходили на високому рівні. Але особливо складно було морально, коли під час такої ситуації, яка сталась в країні – у нас війна, наші рідні залишилися в Україні і нам важко зосередитись на підготовці, тому що наші думки з ними. Але ми тренуємся та очікуємо на гарний результат, тому що ми цього заслуговуємо і хочемо показати, що наша Україна найкраща і здобути тільки перемогу. Буде не легко, але ми будимо по максимуму викладатися в іграх та здобувати позитивні результати.