ФОТО. МСК «Дніпро» – ФК «Олімп»: емоції, розіграш призів, вручення подарунків, фотосесія з гравцями

24 Липня, 2022

Багатим на різноманітні події на «Черкаси-Арені» був завершальний матч у групі “Б” першого етапу благодійного турніру «Кубок Героїв ЗСУ», у якому зустрічалися черкаський МСК «Дніпро» і ФК «Олімп» з Камянки

 Перед входом на спортивну арену на гру МСК «Дніпро» – ФК «Олімп» музиканти вживу виконували наші рідні пісні.

Традиційно перед початком гри виконання Державного Гімну України та хвилина мовчання для вшанування пам’яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Потім футболісти МСК «Дніпро» та ФК «Олімп» вручили подарунки дітям, які через війну вимушені були тимчасово покинути свої домівки.

У перерві матчу серед усіх, хто придбав благодійні квитки на гру (кількість в одні руки не була обмежена!!!), відбувся розіграш призів. Серед призів футболка з автографами відомих у минулому гравців київського «Динамо» Артема Мілевського і Олександра Алієва, три клубних вимпели МСК «Дніпро» та п’ять патріотичних чайників наданих компанією «Saturn».

За ініціативи волонтерського ХАБ «Черкаси», в особі бійця ЗСУ і волонтера Сергія Воронова та волонтера Вадима Дерендяєва, по завершенню гри були нагородженні найкращі гравці матчу – Денис Шурубура (МСК «Дніпро») і Хорольський (ФК «Олімп») та тренери команд – Богдан Жало (МСК «Дніпро») та Віталій Вагін (ФК «Олімп»).

Після завершення зустрічі відбулася фотосесія з гравцями.

Матч завершився з рахунком 3:4 на користь «Олімпу», але у зустрічі ні переможців, ні переможених не було – все лише для нашої спільної перемоги.

Нагадаємо, що усі зібрані кошти від реалізованих квитків на матчі благодійного турніру з футболу «Кубок Героїв ЗСУ», загальне керівництво та проведення якого здійснюється оргкомітетом, створеним із представників команд-учасниць турніру та за сприяння Черкаської обласної військової адміністрації і ЧОАФ, перераховуються на підтримку Збройних сил України.

Більше фото за цим посиланням: https://fex.net/uk/s/p5cea6z